Logo
Start

SarcoKast

Meubels

Muziekinstrumenten

Achtergrond

Biografie

Artisanaat

Bestellen

Contact

Links


De meubels bestellen

U begrijpt dat dit geen site is waar u met een paar toetsaanslagen iets kunt bestellen, wat dan ook nog eens tegelijkertijd het magazijn gaat verlaten.
Nee, bij ons wordt van u verwacht dat u ouderwets geduld kunt opbrengen. De meubels worden namelijk uitsluitend op bestelling gemaakt. Soms kunt u geluk hebben en bent u direct aan de beurt, soms hebt u wellicht géén geluk en moet u een paar weken of maanden wachten. De meubels worden in hun geheel ambachtelijk gemaakt, dat wil zeggen dat ze niet van een lopende band komen.

Aanpassingen
Alle meubels worden dus 'individueel' geproduceerd. Vervolgens worden ze van een nummer - éénmaal zichtbaar en éénmaal onzichtbaar - voorzien. Bij aflevering krijgt u een certificaat van echtheid, waarop uiteraard dit nummer ook is vermeld.

Dankzij de één-op-één ambachtelijke productiewijze heeft u ook de mogelijkheid om aanpassingen te maken. Dat kan per individueel exemplaar of per serie meubels die u bestelt.
Voorbeeld: stel dat uw samenleefsituatie wordt gedomineerd door erg lange mensen. Wij geven u dan de mogelijkheid om de stoelen iets hoger te bestellen, zodat uzelf in ieder geval comfortabel zit. Ach, voor de buurman zal het ook wel meevallen - zo groot zijn de verschillen nu ook weer niet. Uit onze ervaring blijkt dat 90 à 92% van kniehoogte (gemeten in de plooi aan de achterkant) de ideale maat is voor de op deze site vermeldde zithoogte. Waarschijnlijk heeft u daar nooit op gelet en dat hoeft u natuurlijk ook helemaal niet doen. De standaardmaten die wij hanteren kunt u rustig als universeel beschouwen.
U kunt ook een voorstel doen voor een andere kleurstelling. Wij raden u aan om dit niet voor één enkel meubel te doen, hoewel het natuurlijk wèl kan. De prijs wordt namelijk navenant hoger, dat begrijpt u ongetwijfeld. Hoe dan ook: laten we daarover overleggen, mocht u een dergelijke wens hebben. Het is goed om dit gedegen voor te bereiden - u wilt tenslotte graag een flink aantal jaren tegen de meubels aankijken, respectievelijk erop of eraan zitten/liggen.

Procedure bestelling en betaling
De procedure van bestellen is uiterst simpel. Hieronder maakt u een voorlopige optelling.
Aan het einde van deze korte oriëntatiefase weet wat u bruto heeft besteld.
Daarin zijn dus niet de verzending, de eventuele aanpassingen en/of de quantumkortingen verdisconteerd. Voor al deze zaken is een persoonlijk e-mailcontact noodzakelijk.
Wij sturen u namelijk een gedetailleerde proforma-factuur en doen u een voorstel over de leverdatum.

Zodra u ons voorstel heeft bevestigd, vragen wij u vijftig procent van het totaalbedrag over te maken, die wij tot vlak vóór de levering in deposito houden. De resterende vijftig procent betaalt u bij aflevering.


Afbeelding Naam Prijs, excl. 21% btw
Panthera
(tafelstoel)
€ 790,-
Brachium
(tafelstoel met armsteunen)
€ 875,-
Perlucida
(eettafel)
€ 1700,-
Concubine
(bijzettafeltje)
€ 350,-
Parva
(salontafel)
€ 895,-
Novitatis
(fauteuil)
€ 950,-
Gemina
(tweezitsbank)
€ 1220,-
Trigemini en Angulus
(tweezitsbank met hoekstoel)
€ 1940,-
Trigemini
(tweezitsbank)
€ 1180,-
Angulus
(hoekstoel)
€ 930,-
Scrinium
(bureau)
€ 2930,-
Pictura
(schilderijlijst)
€ 255,-
Cubitura
(tweepersoonsbed inclusief koudschuimmatras HR SG45)
€ 1995,-
Cubitura
(tweepersoonsbed
ZONDER matras)
€ 1250,-
Lectus
(tweepersoonsbed inclusief koudschuimmatras HR SG45)
€ 2245,-
Lectus
(tweepersoonsbed
ZONDER matras)
€ 1495,-
Vestiario
(hang-legkast)
€ 1575,-
Italiaans klavecimbel € 8735,-
(Ongebonden) Klavichord € 6350,-
Sellam
(kruk voor
klavecimbel/klavichord/piano)
€ 485,-

Hangbank
(rustbank UNIEK exemplaar
)

€ 11000,-

Nederlands

English

Français

Deutsch


De laatste keer dat deze pagina werd geladen, was het uur.